Contact

Het vastgoedkantoor dat uw dromen realiseert.

Bij Rêvimmo geloven we in het principe : "één voor allen, allen voor één". Door met Rêvimmo in zee te gaan, stelt u uw vertrouwen in een heel team met verschillende expertiesen. Een extra troef in de verwezenlijking van uw vastgoeddroom.

Uw voordeel? Onze teamspirit!

Of u nu een woning koopt, verkoopt of verhuurt, u zult een beroep moeten doen op tal van professionele diensten. Ons team, met zijn multisectorale expertise, zal aan uw verwachtingen tegemoet komen en u adviseren. Bij Rêvimmo is het niet één makelaar die zich over u ontfermt, maar een heel team.

Een gedigitaliseerd kantoor
met een persoonlijke benadering.

De dag van vandaag moet u uw makelaar zien als een partner. Niemand loopt vandaag nog de deur van een makelaarskantoor plat om "zomaar" een pand te koop te zetten of een pand te zoeken. Door op Rêvimmo te vertrouwen, verzekert u zich van een gepersonaliseerde aanpak van uw plan, vanaf het zoeken tot de realisatie van uw project, met inbegrip van de bouwplannen en schattingen, de aannemingswerken en administratieven zaken. Onze aanpak is zowel digitaal als persoonlijk, voor uw gemak en gemoedsrust.

Onze nabijheid
De zekerheid om aan uw verwachtingen te voldoen