Contact

Ontdek onze 
uitzonderlijke 
HighSquare panden.

Ontdek onze
uitzonderlijke
HighSquare panden.

Bent u op zoek naar een uitzonderlijk pand in België of elders in de wereld? HighSquare presenteert unieke panden die opvallen door hun karakter, bevoorrechte ligging of opmerkelijke architectuur.

Al onze panden
te koop
verhuren

Vind een koper
voor uw high-end
eigendom.

Uw pand is uniek en verdient een scherpe en op maat gemaakte zichtbaarheid. HighSquare by Rêvimmo begeleidt veeleisende eigenaren die op zoek zijn naar een agentschap dat gespecialiseerd is in de marketing van hoogwaardig onroerend goed en dat in staat is om een verkoop van A tot Z te leiden, rekening houdend met alle gewenste vereisten (vertrouwelijkheid, persoonlijk advies, fiscaal begrip) met behoud van de persoonlijke aanpak waarvoor we bij Revimmo bekent staan.

Een internationaal
netwerk.

Dankzij ons netwerk kunnen we internationale kopers bereiken die op zoek zijn naar prestigieus vastgoed in binnen- en buitenland.

Hoogwaardige
expertise

HighSquare is gespecialiseerd in de verkoop van woningen boven de 1 miljoen euro en in verhuur voor een maandhuur van meer dan 3.500 euro

Een HighSquare-service

We stellen onze kennis van de luxevastgoedsector ten dienste van de verkoop van uw eigendom om u te begeleiden tijdens de marketing van uw eigendom.

Verkopen en verhuren

Vertrouw uw eigendom
toe aan onze HighSquare experts.

Kiezen voor HighSquare voor de verhuur of marketing van uw eigendom betekent zorgen voor persoonlijke ondersteuning en advies op maat in elke fase van de verkoop, van de taxatie tot de ondertekening van het contract en de overhandiging van de sleutels aan de eigenaar, koper of definitieve huurder .

Neem contact met ons op